retur

Alle varer som er kjøpt på www.dblk.no kan returneres dersom vi blir varslet innen 14 dager etter at du har mottatt ordren din. E-post sendes til kundeservice@dblk.no. Hvis du ønsker å returnere varen(e), må instruksene for returnering følges. Forsikre deg først om at varen er i perfekt stand, med en uskadet originalemballasje/boks og at den originale stripsen fortsatt er på varen(e). 

Hvordan?

Varen(e) sendes tilbake til oss i en fraktpose/konvolutt som er egnet for sending. Legg ved den originale salgskvitteringen og angrerettskjemaet. Angrerettsskjemaet finner du nederst i din ordrebekreftelse som du har fått på e-post. Last ned, skriv ut og fyll ut skjemaet som henvist. Dersom du ønsker å bytte varen(e) i en ny vare, må dette gjøres rede for.

Behold kvitteringen for retursendingen, da du vil være ansvarlig for varen(e) som returneres til pakken er levert hos oss.

Returadresse

DBLK AS
Eyvind Lyches vei 13B
1338 Sandvika

Tilbakebetaling

Når vi har mottatt returen vil vi inspisere varen(e). Så lenge de(n) er i sin opprinnelige stand med tilhørende originalemballasje og strips, vil vi refundere beløpet innen 24 timer etter mottatt retur. Refusjonsbeløpet vil være for varens pris og eventuelle fraktkostnader.

DBLK AS forbeholder seg retten til å nekte tilbakebetaling eller bytte av varer som anses som brukt og ikke lenger er salgbar. Hvis en gjenstand er skadet/har feil, må du kontakte oss på kundeservice@dblk.no så snart du oppdager skaden/feilen og gi oss detaljerte bilder av skaden/feilen.

 

Spørsmål ang. retur? Kontakt oss!